Csokiszelet tejbevonattal
|Sokan küzdenek ismeretségi körömben azzal, hogy tej-, és/vagy laktózérzékenységük van. Ez jelentősen kihat náluk a fogyasztható csokoládék körére is. Állandóan vizslathatják az apró betűs részt, hogy vajon tej, laktóz, vaj, vajzsír, vagy bármi ilyen egyéb összetevő szerepel e a felsorolásban. Leginkább a keserű csokik világában találják meg a számukra megfelelőt. Hozzá kell tennem, hogy ez a része annyira nem is baj.
Nekik szól az alábbi kép biztatásul, hogy érezzék, nem mind az elsőre, mint aminek látszik. Nem hagyhattam ki! 😉
Latest posts by CsokoládéFórum (see all)
- Gyöngyös fülbevaló és gyémánt eljegyzési gyűrű - 2024. július 16.kedd
- Használjunk e sütemények készítéséhez ásványvizet? - 2024. április 11.csütörtök
- Breadcrumbs jelentése és jelentősége a webdesignban - 2023. december 12.kedd